Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Solusi Khusus>Rubber

Lantai olahraga karet
Nawakake keamanan lan kenyamanan sing ora ana bandhingane
Lumahing paling apik kanggo latihan latihan kekuatan

Spoflex

● Solusi sing cocog ing jubin olahraga khusus kanggo skating gambar lan hoki es lan area suplemen kayata ruang ganti kanthi lapisan dobel nyedhiyakake panyerepan pengaruh nalika njamin ketahanan permanen tumrap beban abot sing disebabake paku utawa peluncur skate

● Kanthi beban statis saka peralatan fitness abot, ora ana jejak sing apik nalika relokasi peralatan kasebut

● Lapisan permukaan sing ora keropos njamin kebersihan lan gampang dijaga

● Bakteriostatik lan fungistatis tumrap kringet lan ludah


WARNA
werna
  • 6201

  • 6202

  • 6203

  • 6204

  • 6205

  • 6206

  • 6207

  • 6208

  • 6209

  • 6210

  • 6211

  • 6212

  • 6213

  • 6214

  • 6215

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi