Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Solusi Khusus>Rubber

Lantai karet sing tangguh
Ketahanan lan tahan slip
Penyerapan swara lan gampang diopeni

Karet ECO

● Rresistan kanggo bahan kimia

● Ora ana kerusakan saka pajanan wektu cendhak menyang pelarut, asam lan agen alkali

● Disinfektan kulit kayata yodium

● Ngemot produk bisa dicopot kanthi gampang

● Properti bakteriostatik lan fungistatik

● Stabil dimensi nalika dipasang, mula bisa diinstal tanpa sendhi

● Sealing sanajan ing wilayah gedhe


WARNA
werna
  • 2101

  • 2102

  • 2103

  • 2104

  • 2105

  • 2106

  • 2107

  • 2108

  • 2109

  • 2110

  • 2111

  • 2112

  • 2113

  • 2114

  • 2115

  • 2116

  • 2117

  • 2118

  • 2119

  • 2120

  • 2121

  • 2122

  • 2123

  • 2124

  • 2125

  • 2126

  • 2127

  • 2128

  • 2129

  • 2130

  • 2131

  • 2132

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi