Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lantai Komersial>Vinil sing homogen

Vinil homogen premium
Tahan lama lan tahan gores
Lalu lintas dhuwur disetujoni

Standard

● Cocog kanggo lalu lintas normal nganti medium

● Perawatan permukaan PUR supaya gampang dirawat

● Nemen awet lan tahan kanggo nyandhang, rereget lan lecet

● Palet saka 18 warna kanggo desain bebas


WARNA
werna
  • 3101

  • 3102

  • 3103

  • 3104

  • 3105

  • 3106

  • 3107

  • 3108

  • 3109

  • 3110

  • 3111

  • 3112

  • 3113

  • 3114

  • 3115

  • 3116

  • 3117

  • 3118

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi