Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lantai Komersial>Vinil sing homogen

Lantai homogen kompak
Fungistatik lan bakteriostatik
Cocog kanggo wilayah lalu lintas dhuwur

pisanan

● resistensi abrasi paling apik

● Pangopènan sing gampang, tahan noda dhuwur

● Ora perlu polesan utawa lilin

● PUR dikuatake Pangopènan murah murah


WARNA
werna
  • 2801

  • 2802

  • 2803

  • 2804

  • 2805

  • 2806

  • 2807

  • 2808

  • 2809

  • 2810

  • 2811

  • 2812

  • 2813

  • 2814

  • 2815

  • 2816

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi