Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lantai Komersial>Vinil sing homogen

Lantai kamar bersih
Resistensi noda lan goresan
16 warna sing kasedhiya

Contract

● resistensi abrasi paling apik

● Perawatan permukaan PUR, perawatan gampang

● Ora perlu polesan utawa lilin lan tahan noda sing dhuwur

● Palet saka 16 warna kanggo desain bebas


WARNA
werna
  • 1501

  • 1502

  • 1503

  • 1504

  • 1505

  • 1506

  • 1507

  • 1508

  • 1509

  • 1510

  • 1511

  • 1512

  • 1513

  • 1514

  • 1515

  • 1516

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi