Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lantai Olahraga>Lantai Badmiton

BWF Disertifikasi standar - kelas 1
Koefisien gesekan sing gedhe nyedhiyakake resistensi slip optimal
Sipat nyerep kejut sing unggul

Lantai Badmiton

● Kasedhiya siyap

● Gampang kanggo nginstal permukaan muter portebel

● Kenyamanan lan perlindungan pemain sing apik banget

● Struktur embossing digawe kanggo sikil sing sampurna

● Nyakup galur game sing wis ana

● Kanggo latihan bulutangkis sing optimal


WARNA
werna
  • MINT GREEN-8602

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi